ČESKÁ TŘEBOVÁ – Na českotřebovském stadionu Pod Jelenicí se uskutečnilo další kolo krajského fotbalového přeboru. Domácí Česká Třebová tentokrát vyzvala Heřmanův Městec. Po prvním poločasu odešly oba týmy do šaten za smírného stavu 0:0.

Výkopu do druhého dějství se ujali hostující hráči z Heřmanova Městce. Byli to ale domácí, kteří hned v úvodu zahrávali dva rohové kopy, ani z jednoho ale hostujícího gólmana Zrůsta neohrozili. V 53. minutě měl příležitost Tomáš Dostál, přehození gólmana mu ale nevyšlo a stav utkání tak zůstával nezměněn. Na druhé straně mohl poslat svůj tým do vedení i jeden z dvojice Jankele – Novotný, ti se ale ve vápně nedomluvili a akce tak vyšla na prázdno. 64. minuta přinesla hned trojité střídání domácích a  zanedlouho českotřebovští nastřelili pouze tyč. Pořekadlo nedáš, dostaneš se vzápetí málem naplnilo. Po standartní situaci se k míči dostal Salfický, šanci s velkým štěstím ale zlikidoval brankář Bárta. Gólovou situaci přinesla až 77. minuta, první úspěšným střelcem se stal domácí kapitán Petr Zahálka. 1:0.

Do šance se ještě dostal českotřebovský Filip Grepl, vstřelit branku se mu ale nepodařilo. V samém konci zápasu se k míči dostal Tomáš Bohunek a zvýšil na konečných 2:0.

FK Česká Třebová se po 18. kole nachází na 6. pozici a  příští zápas sehraje 1. dubna od 16 hod v Hlinsku.