ČESKÁ TŘEBOVÁ – Letošní předposlední kolo Krajského fotbalového přeboru je minulostí. Na fotbalový stadion Pod Jelenicí v České Třebové přijely Libišany. Proti jedenáctce domácích se postavilo pouze 9 hostujících hráčů, ani jednomu z celků se v prvním poločasu vstřelit gól nepodařilo.

Hned první vážnější akce domácích v modrobílém v druhé půli skončila v síti Libišan. Zdvižený praporek pomezního sudího signalizující ofsajd, ale radost domácích překazil. O chvíli později mohl stav zápasu změnit Machala, zařízení ale netrefil. 77. minuta přinesla akci domácích, na jejíž konci již byly gólové oslavy. Zahálka poslal svůj tým do vedení 1:0.  Českotřebovští tak měli nakročeno k zisku tří bodů. V 88. minutě Jankele fauloval v pokutovém území Machalu a sudí Pešek foukl do píšťalky a nařídil pokutový kop. Nařízenou penaltu Bukač proměnil, vyrovnal na 1:1 a rozhodl tak o dělbě bodů.

Poté následovaly penalty, v nich byly úspěšnější domácí, kteří proměnili všechny pokusy, hosté dvakrát selhali a druhý bod zůstal v České Třebové. V posledním třicátém kole zavítají českotřebovští do Dolního Újezdu 14. června.