ČESKÁ TŘEBOVÁ – Ve 12. kole Krajského přeboru mužů ve fotbale se domácí Česká Třebová postavila celku MFK Chrudim B. Hráči z rodiště Josefa Ressela přijeli na stadion Pod Jelenicí jako favorité, neboť jim patřila 3. příčka v tabulce.

Ve 35. minutě duelu se hosté brankou Davida Zrůsta, jeho druhou v utkání, ujali vedení 2:0. Tento stav se již do konce první půle nezměnil.

Po návratu ze šaten se ale domácí jedenáctka nadechla ke zvratu, když v 56. minutě po rohovém kopu Müllera přesně zamířil Pavel Švec.

Z další akce svěřenců trenéra Pavla Petra mohl skórovat Sejkora, se svou šancí však nenaložil úspěšně. Po hodině hry se ale Česká Třebová přece jen dočkala vyrovnání. Další Müllerův centr od rohového praporku přistál na hlavě Lukáše Roušara a bylo to 2:2.

Hosté zareagovali hned dvojnásobným střídáním, avšak ani nově příchozí hráči nedokázali zabránit tomu, že v 70. minutě vyslal rovněž náhradník Flídr do úniku Lukáše Sejkoru, který míč nadvakrát dostal do sítě.

V 71. minutě došlo k incidentu, po kterém byli vyloučeni domácí Roušar a hostující Linhart. Chrudimští se sice pokoušeli o změnu skóre, leč bez gólového vyústění.

Česká Třebová po nepříliš často vídaném obratu zvítězila 3:2, když po úvodním dějství prohrávala o dvě branky.