ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Česká fotbalová liga pokračovala pátým zápasem v pořadí. Ústí nad Orlicí na svém hřišti přivítalo soupeře z FK Přepeře. V první půli se diváci gólu nedočkali. Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté hrající ve žlutém. Jako první ohrozil svatyni domácích Díl a tři minuty po něm i Jarosz.

Skóre v 60. minutě otevřel Nicolas Hlůže, který se na hranici velkého vápna levačkou opřel do balónu. “Do toho vstřeleného gólu jsme nehráli dobře. Měli jsme špatnej pohyb, bylo tam malý nasazení, malej důraz. Jako kdyby nám někdo zatáhl ruční brzdu,” sdělil nám trenér domácích Vladimír Chudý. V 70. minutě vyrovnal na 1:1 hlavou domácí Adam Nágl. O dvě minuty později se v situaci po rohovém kopu opět nejlépe zorientoval Nágl a zajistil domácímu týmu vedení. “Adam Nágl, to je jeho silná zbraň, hlavičky. A je tam i od toho, aby ty góly dával. Dneska to využil na 100% a určitě za to dostane pochvalu,” doplnil Vladimír Chudý. “Neumíme ubránit standardky a opět jsme inkasovali během pěti minut ze dvou standardek. Je to o osobní zodpovědnosti hráčů,” řekl trenér FK Přepeře Jiří Zachariáš.

Ve dvou minutovém nastavení se snažil vyrovnat Díl, ale střelu vyrazil domácí brankář Jeřábek. Zápas, který sledovalo 210 diváků skončil 2:1 pro Ústí nad Orlicí. “Soupeř si vytvořil velmi dobrou šanci, bych řekl 100% gólovou šanci, po naší hloupé chybě a tam nás podržel jednoznačně gólman,” okomentoval Vladimír Chudý. “Škoda, že se nechytla ta poslední v 90. minutě, v tom nastavení. Myslím si, že minimálně bod bysme si tady dneska zasloužili. Bohužel fotbal je o chybách, udělali jsme dvě chyby a jedeme domů s prázdnou,” dodal Jiří Zachariáš.

Další utkání čeká Ústí nad Orlicí na domácí půdě 21. září s celkem TJ Sokol Živanice.