ČESKÁ TŘEBOVÁ – Do posledního místa zaplněný sál Národního domu naslouchal písním Petra Spáleného, který není v tomto kraji poprvé. Každý, kdo zavítal na koncert, si mohl nejdříve zakoupit připravená alba v předsálí Národního domu. Na pódiu se Petr Spálený se svojí kapelou objevil s malým zpožděním.

Repertoár zpěváka s nenapodobitelným charismatickým hlasem není vymezen jediným stylem. Jeho písně jsou rockové, popové, ale i z oblasti country music. Můžeme směle říci, že Petr Spálený je stálice na scéně české popmusic. Vždyť na ní působí více než čtyřicet let. Národní dům vyslechl průřez jeho kariérou. Již roku 1967 vydal své první album. Od té doby spatřilo světlo světa několik desítek alb.

V doprovodu skupiny Apollo Band zahrál nejznámější písně, které si diváci mohli sami pobrukovat – Dáma při těle, Hráč, Josefína, Kdybych já byl kovářem, Až mě andělé, Plakalo Baby a mnoho dalších. Pětičlenná kapela spolu se zpěvákem Petrem Spáleným dokázali přilákat nemalé množství lidí, kteří se navraceli do svých domovů plni zážitků. Zároveň si mohli připomenout písně ze svých mladých let.